Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Anul acesta au fost retinute 200 permise si 39 certificate de inmatriculare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 21-31.01.2011, structurile de politie rutiera si ordine publica din cadrul IPJ Maramures, au executat un numar total de 91 de actiuni, axate pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave. La nivelul judetului Maramures, aceste cauze sunt: viteza excesiva si neadaptarea la conditiile de drum, neacordarea de prioritate pietonilor si indisciplina pietonilor manifestata prin traversari neregulamentare. In cadrul actiunilor efectuate, au fost constatate un total de 23 infractiuni (21 la regimul circulatiei si doua de alta natura), fiind aplicate 2.242 sanctiuni contraventionale cu amenzi in cuantum de 273.607 lei. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii un total de 200 permise de conducere si 39 certificate de inmatriculare. In perioada 1 ianuarie – 1 februarie 2011, in judetul Maramures au fost inregistrate un numar total de opt accidente cu victime (mai putin cu 10 fata de anul trecut, in aceeasi perioada), din care unul singur s-a soldat cu moartea unei persoane (-5 fata de anul trecut) si cu ranirea grava a sapte persoane (-10 fata de anul 2010). La nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures vor continua activitatile de prevenire a accidentelor rutiere si de reducere a gradului de victimizare a populatiei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Obama, imitat de artisti

Asculta acest articol Un artist care il imita pe presedintele american Barack Obama a atras aplauzele si zambetele simpatizantilor republicani,

Maramureș Balloon Fiesta 2024: Între 3-6 Octombrie

MARAMUREȘ

Maramureș Balloon Fiesta 2024: Între 3-6 Octombrie

Maramureșul se pregătește să își deschidă cerul pentru un spectacol plin de culoare și magie! Între 3 și 6 octombrie 2024, va avea loc cea de-a noua ediție a Maramureș Balloon Fiesta, un eveniment care a devenit deja tradiție și o sursă de bucurie pentru locuitorii și turiștii din toată țara.