Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Unitatea miscarii sindicale, pusa sub semnul intrebarii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Liviu Pop, vicepresedintele Federatiei din Administratia Publica Locala, a declarat ca “sindicatele trec printr-un moment crucial, iar daca nu vor fi unite vor pierde”. El a propus la sedinta de alegeri ale filialei Cartel Alfa Maramures crearea unui pact de unitate a miscarii sindicale. “E adevarat ca unii lideri nu-si au locul in fruntea federatiilor sindicale pentru ca nu au credibilitate, personalitate si forta, dar trebuie sa fim uniti. Si pasul trebuie sa-l faca Confederatia Cartel Alfa. A doua problema pe care doresc sa o rezolvam este protejarea liderilor de sindicat. Avem nevoie de acest lucru pentru a ne putea lupta la negocieri, pentru a putea apara drepturile salariatilor”.

La randul sau, Ioan Homos, secretarul general al Confederatiei Cartel Alfa, aflat in Baia Mare, a spus ca a  incercat sa adune toate confederatiile la masa unitatii sindicale. “Din pacate, trebuie sa fim diplomati, sa nu spalam imaginea unor colegi din alte federatii (n.r. care fie au incheiat intelegeri cu puterea, fie au fost implicati in anumite scandaluri). Exista riscul de a fi judecati si noi alaturi de ei”, a afirmat Homos. El a inclus pe lista neagra liderii CNSLR Fratia, dar si ai CSDR si a concluzionat ca se doreste unitatea sindicala, insa e nevoie de precautie.

C.S.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

TSD a dus copiii la Tzontzo

Asculta acest articol Tineretul social-democrat din Baia Mare se distreaza alaturi de copiii care provin din familii nevoiase. Aproximativ 55