Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Gold Plaza se va va organiza, in perioada 21-27 februarie, un campionat de table. Taxa de inscriere in concurs este de 20 de lei, iar participarea se va face pe baza unui card emis de organizatori. Inscrieri si informatii se pot obtine la Gold Plaza Mall (etajul 2). Organizatorii vor oferi castigatorilor premii substantiale, dupa cum urmeaza< locul 1 va primi 60% din incasari (in functie de numarul celor inscrisi), locul 2 – 30%, iar locul 3 – 10%.

Regulament

1. Se joaca in sistem eliminatoriu, indiferent de varsta si sex.

2. Se constituie Comisia de organizare si validare a rezultatelor, care va rezolva eventualele contestatii si va tine evidenta concursului.

3. Nu se aplica regula “pul atins, pul mutat”. Jucatorii pot reveni asupra mutarilor pana  in momentul in care isi ridica zarurile de pe tabla. Adversarul asteapta.

4. Contestatiile se analizeaza si se rezolva pe loc, pentru a nu intrerupe concursul.

6. Jucatorii eliminati, retrasi sau absenti, pierd dreptul de a recupera taxa de concurs.

7. Jucatorul care nu se prezinta la masa de joc in termen de 15 minute de la ora programata pentru joc va fi descalificat.

8. In 20 februarie, la ora 21, se va face extragerea si programul concursului.

9. Se va acorda premiul fair-play pentru tinuta, comportament, prezenta, popularitate, prin votul membrilor Comisiei de organizare.

10. Toti participantii se vor prezenta la concurs cu cardul de participare nominal, iar confirmarea se va face cu cardul de participare si actul de identitate.

Inscrierile se pot face pana in 20 februarie, ora 20. Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0740-215510 (persoana de contact Alex Campean).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns