Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In 24 de ore, pompierii au avut sapte interventii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In 24 de ore, pompierii maramureseni au avut 7 interventii, in toate zonele judetului. Joi, 10 februarie, la ora 11, Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit la un incendiu izbucnit la o autospeciala a societatii Vital. Focul a izbucnit din cauza unui conductor electric defect, mistuind 90% din cabina.

La orele amiezii, pompierii baimareni au fost chemati din nou in ajutor, de aceasta data in comuna Grosi, unde s-a aprins o claie de fan a unui localnic. Flacarile s-au extins si au ars circa 1.000 kilograme de fan. Faptasul s-a dovedit a fi chiar fiul acestuia, in varsta de 57 de ani, care a marturisit ca s-a razbunat astfel pe tatal sau, care a refuzat sa ii dea bani pentru bautura. Un alt incendiu a izbucnit la un uscator de rumegus de la o firma din Somcuta Mare. A ars circa o tona de rumegus. Din primele cercetari rezulta faptul ca incendiul a  izbucnit din cauza mijloacelor neprotejate termic fata de materialul combustibil din jur. Alte incendii au avut loc la unele gospodarii din Stramtura si Barsana.

Vineri a avut loc un accident rutier pe Bd. Independentei

Vineri, la ora 3.40, pompierii sigheteni au intervenit de aceasta data la un incendiu in gospodaria unui localnic din Tisa. “Pompierii s-au luptat circa o ora pentru localizarea si lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 80 de metri patrati ai acoperisului din lemn invelit cu azbociment al bucatariei de vara. Din primele cercetari rezulta ca focul a izbucnit din cauza unui cos de fum neizolat termic fata de materialele din jur. Tot in cursul diminetii, la ora 7.38, pompierii baimareni si un echipaj al SMURD au intervenit la descarcerarea unei persoane dintr-un autovehicul implicat intr-un accident rutier produs pe b-dul Independentei”, ne-a spus plt. adj. ing. Cornel Babut. Masina s-a rostogolit si s-a oprit in gardul unei firme. In urma impactului, conducatorul auto, un barbat de 39 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta pentru a primi ingrijiri medicale, avand rani la nivelul capului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns