Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Martisoare, cantece si dansuri prezentate la Biblioteca Judeteana

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Manifestarea se inscrie in cadrul unui proiect derulat de Scoala din Cernesti

[slideshow id=5825]

Elevii din Cernesti, dar si cei de la Palatul Copiilor din Baia Mare au decis ca in acest an sa faca tot posibilul astfel incat sa forteze venirea primaverii. Chiar daca temperaturile de afara au fost marti sub zero grade Celsius, atmosfera de la Bibliotreca Judeteana “Petre Dulfu” ne-a dus cu gandul la o zi frumoasa de martie< a fost inaugurata expozitia de martisoare “Sufletul mamei o primavara vesnica”, ajunsa la cea de-a II-a editie.

Elevii vor darui martisoarele si felicitarile

Martisoare de toate culorile, de diverse marimi, care mai de care mai frumoase au fost expuse la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu”. “Elevii s-au bucurat ca vom continua acest proiect in care ii avem ca parteneri pe reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean, Mariana Pop, inspector general si Amelia Baciu, inspector de specialitate, Casa Corpului Didactic, director Gelu Todorut, Palatul Copiilor Baia Mare, director Doina Bentu si profesorii Adriana Diaconu si Maria Stanciu, precum si Asociatia TOBIS, presedinte Flaviu Romulus Tuliciu, dar si Biblioteca Judeteana, Corina Span. Tot in cadrul  manifestarilor sunt cuprinse si alte doua actiuni. In 28 februarie vom darui felicitari si martisoare asistatilor de la Caminul pentru Batrani din Baia Sprie, precum si la un centru de plasament din Baia Mare. De asemenea, in 7 martie vom derula un program la scoala noastra, in Cernesti. Trebuie sa amintesc si implicarea colegei mele, Veronica Pop, profesor invatamant primar”, ne-a spus Lucia Zaharie, profesor invatamant primar.

Dupa vernisarea expozitiei, elevii din Cernesti, coordonati de Radu Roman, instructor si totodata directorul Casei de Cultura din localitate, au prezentat un colaj de dansuri populare, iar elevii Palatului Copiilor au interpretat cantece tematice, la care s-au alaturat si voluntarii Asociatiei TOBIS.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns