Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Drumul Judetean 184 Baia Sprie – Cavnic, campion la gropi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Zeci de soferi reclama zilnic ca isi distrug masinile desi platesc pentru drumuri taxe peste taxe

Faptul ca drumurile din Maramures sunt intr-o stare jalnica nu mai este o surpriza pentru nimeni. Fie ca vorbim de zona municipiului Baia Mare, de Maramuresul istoric sau de zona Codru-Lapus, nu mai putem vorbi de drumuri in adevaratul sens al cuvatului. Pe Drumul Judetean 184, ce face legatura intre orasele Baia Sprie si Cavnic, zeci de maramureseni isi distrug zilnic autovehiculele.

Localnicii sunt cei mai revoltati. “Am renuntat de o saptamana la masina personala deoarece mi-am distrus-o. Mi-am schimbat telescoapele de putina vreme si acum sunt praf din nou. M-am decis sa merg cu autobuzul in Baia Mare, la locul de munca. Nu e normal! Platim taxe de drum, taxe la inmatriculare, taxe in motorina, taxe la primarie… si drumurile arata jalnic, ca sa nu zic groaznic. Din cate stim noi, drumul este in reabilitare pe bani europeni. Asa arata un drum in care se baga milioane de euro?”, se intreaba Ioan P. din Cavnic.

Chiar inainte cu 2 kilometri de intrarea intr-un oras care se vrea unul turistic, drumul judetean este “pavat” cu cratere. “Suntem din judetul Cluj si am venit la renumitele partii de schi din Cavnic. Nu ne-a venit sa credem cand am vazut ce prost este drumul de la intrare… E pacat, deoarece oamenii astia au investit bani aici, in turism, iar daca turistii sunt intampinati cu astfel de cratere in asfalt faci contra-reclama”, puncteaza clujeanul Liviu Popa.

Directorul Chendea de la CJ da dovada de lipsa de profesionalism si nesimtire

De la Consiliul Judetean Maramures nu am obtinut niciun punct de vedere privind situatia existenta pe DJ 184. Directorul Directiei Tehnice din cadrul CJ Maramures, Cristian Chendea, a refuzat sa ofere aceste informatii pe motiv ca are nevoie de o solicitare scrisa, adresata CJ in acest sens. Lipsa de profesionalism si nesimtirea cu care acest domn director Chendea trateaza maramuresenii care isi crapa masinile si care isi risca vietile circuland pe drumurile de care dansul ar trebui sa se ocupe, tinde sa devina proverbiala. In acest caz se poate pune o singura intrebare: in cazul in care, in urma unui accident rutier cauzat de starea foarte proasta a drumurilor judetene, exista victime cu vatamari grave sau chiar deces (cum s-a intamplat recent), cine este raspunzator?

Cosmin Mesaros

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns