Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nervi intinsi la maxim si timp pierdut la vama Sighet

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Se sta pentru control cateva ore la iesirea din tara, iar vamesii nu au nicio explicatie

[slideshow id=5859]

Traficul prin Punctul de Trecere a Fronteirei din Sighetu Marmatiei se desfasoara, de doua zile, cu viteza melcului. Mai multi cititori ai ziarului nostru ne-au confirmat faptul ca se sta la vama pentru control la iesirea din tara cateva ore, iar vamesii nu au nicio explicatie pentru acest fapt. “Isi bat joc de noi. Am asteptat mai bine de patru ore sa ies din tara. Cei din Ucraina au tot dat drumul la masini, si cum nu au mai putut intra in tara, s-a blocat podul, pe care se circula pe un singur sens. Nici noi nu n-am putut iesi, nici ei nu au putut intra. A fost un haos total”, a spus un maramuresean care a asemanat experienta sa cu una de pe vremea comunismului.

Reprezentantii Directiei Vamale au aratat ca nu exista nicio problema din punctul lor de vedere. “Probabil a fost un flux mai mare de persoane si s-a aglomerat, insa toate procedurile se desfasoara normal”, a declarat Camelia Chirpac, purtatorul de cuvant al Directiei Regionale pentru Operatiuni Vamale Cluj.

Nici politistii de frontiera nu considera ca exista vreo problema, aratand ca nu sunt responsabili pentru timpul pierdut. “Din punctul nostru de vedere, controlul documentelor se face foarte rapid, in conditii normale. Noi cooperam si cu colegii din Ucraina pentru fluidizarea traficului si suntem pregatiti ca, in caz de nevoie, sa suplimentam personalul. Deocamdata, insa, nu s-a impus acest lucru”, a declarat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Metodologia nesimtirii

Asculta acest articol Oana Badea este secretar de stat in Ministerul Educatiei. Ea a venit in Baia Mare ca sa