Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Protocolul USL semnat in Maramures, egal cu zero

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Legalitatea documentului este discutabila

[slideshow id=5978]

Acordul de constituire a Protocolul intre PSD, PNL si PC, partide care formeaza Uniunea Social Liberala la nivel de Maramures, ar putea fi anulat. Asta in conditiile in care legalitatea documentului este discutabila si orice contestatie venita din partea unui membru al unuia dintre cele trei partide sau orice alta persoana interesata ar putea duce la anularea protocolului, dupa cum spun juristii.

Discutiile privind legalitatea documentului se leaga de faptul ca unul dintre presedintii organizatiei judetene care ar fi trebui sa semneze documentul nu a fost prezent in sala, el fiind reprezentat de un deputat, fara ca acesta sa precizeze daca are “procura” pentru a iscali documentul. Este vorba de Radu Stef, presedintele PNL Maramures, al carui nume figureaza pe protocol, dar semnatura a fost data de Vasile Berci, iar stampila a fost pusa de Gavril Ardusatan, secretar executiv regional al PNL.

“Din punct de vedere juridic, valabilitatea actului este discutabil. Orice suspiciune putea fi inlaturata daca persoana care l-a reprezentat pe presedintele PNL ar fi prezentat un document al Biroului Permenent al partidului din care face parte pentru a arata ca pune in executare o hotarare a organizatiei sau o procura de la presedintele acestia. Fara aceste elemente, documentul poate fi atacat in contencios-administrativ”, a declarat un jurist baimarean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns