Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nemultumiti de drepturile pe care le au, studentii au protestat luni in fata ministerului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dupa ce, saptamana trecuta, au afisat bannere cu mesaje de portest la geamurile caminelor si au trimis un colet cu slanina si tuica ministerului Daniel Funeriu, luni, studentii baimareni au protestat in fata sediului Ministerului Educatiei din Bucuresti. Alaturi de colegi de-ai lor din alte centre universitare, au scandat si au afisat mesaje de protest precum< “Drepturile studentilor nu sunt negociabile” sau “Vrem 25%”.

“Dreptul de a avea acces direct in toate deciziile din cadrul universitatii este un drept fundamental pentru miscarea studenteasca, un drept castigat de studenti in trecut si astfel nu vom perimte nimanui sa il limiteze.”, a declarat Daniel Orza, vicepresedinte Relatii Interne ANOSR si membru al Ligii Studentilor “Pintea Viteazul” din Baia Mare. Protestele din fata sediului MECTS vor continua pe parcursul acestei saptamani. Actiunea protestelor a fost demarata la initiativa Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), care a mobilizat un numar foarte mare de studenti din majoritatea centrelor universitare din tara, printre care si cel din Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Boc devine interesant

Asculta acest articol In plin circ, iata ca Guvernul mai propune un spectacol. Legea educatiei a devenit brusc o urgenta?