Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judo. CN pentru tineret – Cinci medalii pentru judoka de la CSM

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 11-13 martie, Sala Sporturilor din Iasi a gazduit finala Campionatului National pentru Tineret U 23, atat la masculin, cat si la feminin. La competitie au luat parte 214 sportivi de la 43 de cluburi din tara. CSM Baia Mare a participat cu un lot de 10 judoka, insotiti de antrenorul Alin Popdan, care au reusit sa obtina cinci medalii, una de aur, una de argint si trei de bronz, toate in intrecerea feminina. Sportivii baimareni sunt antrenati de Vasile Salincean, Vasile Pop si Alin Popdan.

Rezultatele obtinute de sportivii baimareni< Olga Rus – aur – 78 kg> Antonia Silaghi – argint – 52 kg> Ionela Damban – bronz – 57 kg> Ana-Maria Varga – bronz – 63 kg> Ania Lenghel – bronz – 78 kg> Claudia Pop – loc V – 48 kg> Adina Bel – loc V – 48 kg> Elena Bob – loc VII – 57 kg.

In clasamentul final pe medalii, CSM Baia Mare a ocupat locul III – la feminin si locul IV – total (feminin si masculin). Rezultatele obtinute de judoka baimareni sunt cu atat mai importante cu cat acestia sunt doar juniori (sub 20 ani). Pentru sectia Judo urmeaza etapa I a Campionatului pe Euroregiunea 6 N-V (copii U 11, U 13 si U15 ), care se va desfasura la Oradea-Bors, in perioada 18-19 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns