Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Batuta si violata cu bestialitate de fiul ei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un barbat este judecat pentru viol si incest. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, omul si-a batut mama, dupa care a violat-o. Cand a reusit sa scape de mania lui, femeia s-a refugiat la un alt  fiu de-al ei. Din pacate, toata atrocitatea s-a intamplat sub ochisorii nepoatei de numai patru ani.

Mama si fiul locuiau sub acelasi acoperis de ani buni, insa, in ultima vreme, relatia dintre ei a fost una foarte tensionata si asta datorita obiceiului prost pe care il dobandise barbatul. Anturajul, lipsa unui serviciu si implicit lipsa banilor l-a determinat pe acesta sa consume alcool, fara sa-i mai pese de viata, iar rugamintile mamei de a se indrepta erau de prisos. Scandalurile si nemultumirile fiului au adus-o pe femeie in pragul disperarii. Satula, aceasta pleaca de acasa chiar si o zi intreaga doar pentru a-si ocoli fiul agresiv.

Barbatul si-a amenintat mama cu moartea

Intr-una din seri, insotita de nepoata in varsta de numai patru ani, ea s-a indreptat spre casa, in jurul orei 23.00, fara sa banuiasca ce se va intampla. Intrand in imobil, barbatul, de 37 de ani, i-a cerut acesteia o farfurie de mancare. Femeia s-a conformat. Baut si nemultumit de preparatul facut de mama lui, omul i-a tras un pumn in fata, a trantit-o la podea si a inceput calvarul, care a durat mai bine de doua ore. I-a rupt hainele, i-a smuls lenjeria si a violat-o, fara sa-i pese de tipetele ei. Mai mult, in timpul bataii, fiul i-a spus mamei ca, daca nu tace si nu sta la raportul sexual, o va omori.

Din nefericire, la tragedie a fost partasa si micuta, care desi era intr-o camera alaturata, ascunsa intr-un dulap, a auzit urletele bunicii. Cand a reusit sa scape din mainile omului caruia i-a dat viata, femeia a luat fetita si a fugit la celalalt fiu, caruia i-a povestit, cu lacrimi in ochi, tot ce s-a intamplat.

Fiul agresor a fost arestat

Urmatoarea zi, victima, insotita si sustinuta de fiul ei, a facut o plangere la politie, dupa care s-a adresat lucratorilor de la medicina legala. Acestia au stabilit ca femeia suferise mai multe leziuni faciale si vaginale. Pe baza probelor, procurorii au solicitat instantei arestarea preventiva, pentru 29 de zile, a lui J.A., recidivist. Magistratii au admis cererea formulata de anchetatori, considerand ca exista indicii temeinice pentru retinerea acestuia, sub aspectul savarsirii infractiunilor de incest si viol. “Inculpatul, recidivist, cu domiciliul in Baia Mare, nu a recunoscut in fata judecatorilor fapta sa. In concluzie, acesta se considera nevinovat”, au declarat surse din cadrul anchetei. J.A. va fi prezentat completului pentru judecata, joi, 24 martie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Lectia de demnitate

Asculta acest articol Umilinta e apanajul celor slabi. Demnitatea e un dat al omului, din pacate neaflandu-se la indemana oricui.