Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Florin Tataru, la un pas de nominalizarea pentru candidatura la postul de primar al Baii Mari din partea USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

D-le Florin Tataru, PSD-ul va sustine cu putere si cu sorti de izbanda candidatura pentru functia de primar in alegerile partiale. Cum comentati? Florin Tataru< Ma bucur sa aud de la dumneavoastra acest lucru. Eu sunt un om implicat in politica la modul serios. Mi-am exprimat dorinta de a candida si daca partidul meu ma sprijina, evident ca acest lucru ma determina sa merg pana la capat. Nu cred ca o astfel de competitie, cum e cea pentru Primaria Baii Mari, tine de oportunism sau de liber-schimbism, ca sa-l citez pe maestrul I.L. Caragiale. O astfel de candidatura tine de responsabilitate in fata partidului, a aliantei socio-liberale si in fata comunitatii baimarene.

Se pare ca unul dintre fanii dumneavoastra este domnul Ion Iliescu.

Am un respect deosebit pentru activitatea domnului presedinte Ion Iliescu, cel care a influentat o lunga perioada mersul vietii politice in Romania. Ma onoreaza sprijinul domniei sale, dar ma voi simti extrem de bogat sufleteste cand voi avea sprijinul baimarenilor.

Credeti ca Baia Mare are nevoie de o figura noua in politica si la Primarie?

Cred ca acest oras minunat, a carui comunitate parcurge o perioada dificila, merita un primar care sa-i cunoasca problemele si sa elaboreze solutii pentru rezolvarea acestora. Cred ca a continua pozitiv mostenirea pe care domnul primar Cristian Anghel a lasat-o orasului este obligatoriu, asa cum mai cred ca a imbogati aceasta mostenire este obligatia atat morala, cat si efectiva a celui care va deveni primarul ales al baimarenilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns