Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Diva Sophia Loren, topless fara voia ei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Diva cinematografiei italiene, Sophia Loren, a ajuns la varsta de 76 de ani. Actrita s-a simtit deranjata atunci cand, in timpul unei emisiuni TV la care era invitata, pe un ecran gigant a aparut o imagine cu ea topless.

Incidentul s-a petrecut la postul de televiziune RAI, chiar in timp ce actrita vorbea cu prezentatorii emisiunii. Fotografia cu pricina, care o arata pe Sophia Loren in tinerete, topless si lipsita de inhibitii, dateaza din anii ‘50. Vizibil deranjata de imaginea expusa pe ecran, actrita a reusit sa treaca repede peste momentul jenant, vorbind despre inceputul carierei sale si viata ei. “Acum, ca sotul meu, Carlo, nu mai este langa mine, ma simt foarte, foarte singura. A fost sufletul meu pereche si omul care mi-a fost tot timpul alaturi si in momentele fericite, si in perioadele dificile din viata mea. Din fericire, am doi baieti minunati, care imi fac viata frumoasa”, a spus actrita italiana.

Sophia Loren a fost casatorita cu Carlo Ponti din anul 1966 pana in 2007, atunci cand acesta a murit. Actrita are doi fii, Carlo, in varsta de 43 de ani, si Edoardo, 38 de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns