Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Matei si Marinescu nu mai vor in concubinaj cu Man

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ca si in orice concubinaj cu nabadai si in cel dintre putere (Mircea Man – presedinte) si opozitia (cuplul Calin Matei – Emil Marinescu – vicepresedinti) din Consiliul Judetean Maramures se pare ca a intervenit rutina. Astfel, pentru a-si mai anima “relatia”, cei doi reprezentanti ai opozitiei au iesit la atac.

Matei si Marinescu acuza conducerea, pana acum luminata, a lui Man de faptul ca favorizeaza primarii PD-L in ceea ce priveste imparteala fondurilor “ce se stau in pixul presedintelui”.

“Am fost acuzati de tacere. S-a zis ca traim in concubinaj. Insa, atata vreme cat lucrurile au functionat normal si corect, nu puteam sa iesim sa fim noi cocosii din CJ Maramures. Nu mai suportam modul cum se aloca banii. Nu zicem ca nu e bine ca s-au dat, acolo unde s-au dat. Dar in Maramuresul asta nu e doar PD-L! E o discrepanta foarte mare”, a punctat Calin Matei.

Nici celalalt vicepresedinte, Emil Marinescu, nu s-a lasat mai prejos. Acesta a acuzat modul dictatorial in care presedintele Man taie si imparte fondurile.

“Ca sa intelegeti cum este condus in acest moment Consiliul Judetean vreau sa va dau doar un exemplu< Mircea Man a taiat banii veniti pe HG 577 pe alimentari cu apa de la primariile PSD si PNL si a dat celor din PD-L. Si asta in urma unei interventii telefonice… cu cineva din aparatul tehnic. Noi ne-am trezit cu banii taiati fara vreo explicatie din partea domnului presedinte. Este o manareala financiara cum n-am mai vazut in istoria judetului”, a punctat Marinescu.

USL – 1%, iar PDL – 99%

Cei doi vicepresedinti au prezentat, in sprijnul afirmatiilor, xerocopii ale unor documente, hotarari de Guvern modificate cu pixul si fel de fel calcule din care reiesea ca localitatile cu primar din USL au primit 1% din banii alocati, spre exemplu, pentru reabilitarea/modernizarea de drumuri de interes judetean, iar localitati cu primar PD-L au primit restul de 99%.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns