Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Alcoolul face victime la volan

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O clipa de neatentie le-a fost fatala. Un tanar si amicul sau au ajuns la spital, dupa ce, intr-o curba, soferul nu a adaptat viteza si a pierdut controlul directiei de deplasare. Acesta s-a oprit cu autoturismul intr-un gard.

Baiatul (23 de ani) din Baia Sprie, impreuna cu prietenul sau se intorceau de la un chef. Ametiti de licoarea lui Bachus, baisprianul a urcat la volanul autoturismului fara a-si da seama ce il asteapta.

Pe drumul comunal din localitatea Chiuzbaia, pentru ca a apasat prea tare pedala de acceleratie, la o curba, nu a adaptat viteza si a pierdut controlul directiei de deplasare. A parasit partea carosabila si a intrat intr-un gard.

In urma impactului au fost raniti atat conducatorul auto, cat si pasagerul din dreapta fata. Ambii au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. La testarea soferului cu aparatul etilotest a reiesit o valoare de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii l-au poftit pe conducatorul auto la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza continua cercetarile, urmand ca la finalizare sa se aplice masurile legale corespunzatoare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns