Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Florin Tataru (PSD): Doresc ca baimarenii sa invete sa zambeasca din nou asa cum au facut-o vreme de sute de ani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6186]

Ultimele zile au demonstrat ca Florin Tataru, candidat la Primaria Baia Mare din partea PSD si vicepresedinte PSD Maramures, cunoaste orasul si cetatenii lui. E un lucru demn de evidentiat intr-un peisaj electoral in care gratuitatile, neghiobiile ori zambetul fals sunt la ele acasa, de parca asa s-ar obtine voturi. Baimarenii au nevoie de mult optimism pentru o reconstrui valorile orasului si-n acelasi timp a valorifica potentialul economic al zonei pentru a obtine prosperitatea familiala si decenta in viata de zi cu zi.

Agresiunea falsetelor de sorginte electorala se va termina intr-un soi de cersetorie a voturilor indreptate inspre pungile de saracie ale orasului.

In acest context i-am adresat o singura intrebare celui care intra intr-o competitie electorala, fiind pe cale a deveni primarul orasului.

Reporter< Domnule Florin Tataru, e o butada fals generoasa care in samburele ei are o cota sinistra de ironie si sadism, transformandu-se intr-o jignire aruncata inspre cetateni< a pune suflet… in fundul gol. Am completat obtuzitatea aceasta imaginara cu realitatea baimareana. Cum comentati?

Florin Tataru (vicepresedinte PSD Maramures)< Cand discutam despre suflet comunitar e complicat sa ne facem intelesi. Orasul pulseaza pozitiv in fiecare fibra a existentei lui. Sufletul uman tine de o necunoscuta a lumii pe care o cautam in folosul fiintei umane pentru a justifica existenta noastra in aceasta lume. Nu cred ca baimarenii pot fi pacaliti cu false teme chiar si de campanie electorala. Orasul acesta are nevoie de viata activa economic apta sa genereze o existenta decenta – individual si comunitar. In intimitatea fiecarui baimarean sufletul pus in activitatea lui tine de nativitatea si performanta generatoare de istorie.

Diletantismul cu care se folosesc anumiti termeni chiar in campanii electorale tine de superficial si superfluu, nu de profunzime si responsabilitate. Sigur ca nu cunosc potentialii adversari politici care ar risca sa devina ridicoli in fata baimarenilor, dar nu cred ca e rolul meu sa dau avertismente. Eu cred cu optimism in generozitatea proiectelor reale si nu verbiaje ieftine. Poate ca devenind continuatorul celor puse-n practica de primarul Cristian Anghel voi construi terenul propice pentru alte proiecte care vor transforma benefic perceptia baimarenilor ca administratia munceste pentru ei. Sunt entuziasmat de o astfel de provocare. Le place sau nu celor ce se imbata cu apa rece si doresc sa opreasca in inertie orasul. Comunitatea aceasta merge mai departe si isi stabileste natural prioritatile. Ca primar voi avea enorm de mult de muncit pentru Baia Mare. E provocarea cea mai insemnata a acestei perioade in care acumularile mele in cariera profesionala si dragostea pe care o simt pentru orasul meu sper sa-i convinga pe baimareni ca votul lor ma onoreaza si ma obliga enorm ca in timp sa ne regasim zambetele ce au fost caracteristica vitala a acestei comunitati vreme de sute de ani.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns