Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Volei. Divizia A1 – Constantenii au fost loviti de tsunami-ul numit Explorari

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri si sambata, la Constanta, s-au disputat primele doua jocuri ale semifinalei Diviziei A1, dintre Tomis si Stiinta Explorari. Echipa baimareana si-a castigat dreptul de a participa in aceasta faza a competitiei, dupa ce a trecut de Unirea Dej cu 2-1 (2-3)> 3-2 si 3-0). In opinia managerului clubului dobrogean, Bulent Cadar, care a vazut echipa noastra la Dej, studentii nu puteau sa le puna nicio problema celor care nu pierdusera niciun meci in acest campionat. In primul joc de vineri, gazdele au condus cu 2-0 la seturi, dupa care “nava” baimareana, care parea naufragiata, s-a urcat pe val si a acostat la cheu, fara probleme, castigand jocul cu 3-2. Constantenii au considerat ca a fost doar un dus rece.

Sambata, constantenii s-au trezit loviti de tsunami-ul numit Baia Mare, care a reusit sa la mai dea un “na, na”, tot la limita ce-i drept, dar care a inclinat balanta in favoarea studentilor, care de acum au prima sansa.

CVM Tomis Constanta – Stiinta Explorari Baia Mare 2-3 (28-26> 25-18> 23-25> 18-25> 10-15) si 2-3 (24-26> 25-19> 19-25> 25-23> 13-15). Se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi, Explorari mai are nevoie de o victorie. Vor urma doua jocuri, in Baia Mare (al patrulea daca este cazul) si, daca nu se “termina” in patru meciuri, va urma decisivul, pe malul marii. Avand in vedere ca este un joc de echipa, mentionam tot lotul care a evoluat la Constanta< Dragos Raileanu, Andrei Veber, Robert Tutea, Igor Didorciuc, Ciprian Neamt, Gheorghe Socaciu, Lucian Tofan (libero), Peter Kecsemeti, Ovidiu Teusan, Vlad Negrean, Vlad Cuciureanu, Rolland Balog. Antrenori< Marius Botea si Sorin Pop. In cealalta semifinala, Dinamo-Remat Zalau 1-1.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns