Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Zeci de locuri de munca in strainatate: Belgia, Cehia, Marea Britanie si Danemarca

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Reteaua Eures, care faciliteaza libera circulatie a lucratorilor in cadrul Spatiului European si Elvetia, anunta zeci de locuri de munca in strainatate. In Danemarca sunt disponibile 25 de joburi la fermele de crestere a animalelor, de cultivare a diverselor plante agricole, in livezi si pepiniere. Varsta celor ce vor sa aplice este intre cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Candidatii trebuie sa fi absolvit in anul 2010 Liceul Agricol sau facultati din domeniul agriculturii, zootehniei, horticulturii si medicinei veterinare. Salariul este de 1.260 euro brut/luna. Tot in Danemarca se cauta medic specialist urolog, platit “regeste”, cu echivalentul in coroane daneze a 6.000-7.000 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta.

Inginerii au trecere in Cehia

Veste buna si pentru ingineri, ei avand posibilitatea sa se stabileasca in Horovice, Cehia. Ei vor lucra la productia de detergenti, balsamuri, tesaturi, articole pentru curatare. Sunt disponibile 20 de posturi de inginer de proces si de proiect. Angajatorii ofera posibilitate de cazare, tichete de masa si un salariu de 1.650 euro pe luna. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata, conditia esentiala este de a fi un bun cunoscator al limbii engleze. Reteaua Eures anunta cinci posturi de asistenti medicali, platiti cu 26 lire brut/ora. Un angajator belgian cauta sef sectie tricotaje, iar in Cehia sunt posturi disponibile de ingineri programatori, ultimii platiti cu 25.000 de coroane cehe pe luna.

Peste 700 de someri maramureseni angajati in primele trei luni

Peste 700 de someri au fost angajati in primele trei luni ale acestui an, a afirmat Magda Georgescu, purtator de cuvant al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Maramures. Ea apreciaza ca acest rezultat este foarte bun in raport cu situatia similara de anul trecut si in actualul context economic. La nivel national, aproape 50.000 de persoane si-au gasit un loc de munca prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocupare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns