Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Incredibil unde ne impinge saracia: s-a aruncat in fata masinii pentru a putea cere bani soferului!

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un barbat din Baia Mare a fost lovit de un jeep in timp ce traversa bulevardul Unirii din Baia Mare. Autoturismul se deplasa de pe b-dul Bucuresti pe b-dul Unirii, traversand intersectia pe culoare verde a semaforului. Soferul s-a trezit cu batranul inaintea lui. Acesta a franat, dar degeaba. Barbatul a cazut in fata masinii.

Evenimentul s-a petrecut marti, in jurul orei 11.30, iar lumea s-a adunat ca la circ. Soferul a povestit ca autovehiculul sau era al doilea in coloana de masini si ca batranul avea intr-adevar culoarea verde pentru trecerea strazii, dar i-a sarit in fata. Barbatul a primit ingrijiri medicale acordate de un echipaj al ambulantei sosit la fata locului, fiind transportat apoi la spital. Politistii au demarat cercetarile in acest caz.

“La semafor era culoarea verde, in fata mea a fost un autoturism, iar eu in spatele lui. Dintr-o data l-am zarit in fata masinii, am franat brusc, l-am atins putin, batranul a cazut jos. Ma intreb si eu de unde a aparut barbatul. Nu stiu”, a povestit, speriat, soferul autoturismului.

Martorii spun ca barbatul a facut intentionat acest lucru si ca nu este prima data cand se arunca in fata masinii.

“In timp ce era verde pentru cel cu jeep-ul, trecerea de pietoni s-a schimbat pe rosu. Batranul era pe bordura, a facut un pas-doi si s-a aruncat pe jos. Omul a facut-o intentionat, s-a aruncat in fata masinii. Eu il cunosc pe acest barbat si stiu ca face acest lucru pentru a primi bani. Soferul nu are nicio vina, el circula regulamentar pe culoarea lui”, a povestit Manolescu, unul dintre martorii incidentului.

“Conducatorul autoturismului care circula pe b-dul Bucuresti, in momentul in care a ajuns la intersectia semaforizata pe b-dul Unirii a surprins si accidentat usor un pieton, care s-a angajat in traversarea strazii pe culoarea rosie a semaforului. Acesta a fost transportat cu Ambulanta la Spitalul Judetean, iar cercetarile continua, urmand a se lua masurile legale”, a declarat agent principal Andrei Bonte, de la Biroul Rutier Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns