Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dupa sapte-opt pahare, zise Ghita, in zeflemea: de-aia este Ocna mare, ca nu-i cine sa o bea!

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6250]

Domnul din fotografie este Gheorghe Hotea, viceprimar al comunei Ocna Sugatag, daca nu ne insala memoria, aflat la al patrulea mandat! Incredibil. De mai multa vreme am primit semnale ca omul ar fi un prieten deosebit de apropiat al unuia, Bachus, ce isi duce veacul prin toate crasmele din Ocna Sugatag, si zau ca nu sunt putine.

Omul nostru a fost surprins de un fotograf amator pe o banca din apropierea abatorului lui Ioska, un loc foarte popular in localitate. Faptele s-au petrecut miercuri, 6 aprilie, in jurul orei 12. Dupa ce a chefuit strasnic (urmarile se pot vedea pe fata alesului) in incinta abatorului, Gheorghita din ocnita si-a luat punga cu carnita si-a pornit-o spre casa. N-a ajuns, doborat fiind de problemele cu care se confrunta comunitatea pe care o pastoreste de atatia ani, asa ca s-a asezat pe o banca. Dupa un timp si-a adus aminte ca are o masina in dotare, dar n-a mai fost in stare sa o localizeze. Si-a scos mobilul din buzunar si a incercat sa sune pe cineva. Numai ca nemernicii aia de la Nokia au inscriptionat prea marunt numerele pe tastatura. Gheorghita nu le-a putut deslusi, asa ca a ramas mai departe la portita, spre deliciul privitorilor care, in sfarsit, au constientizat cine se face ca-i conduce de atatia ani. In treacat fie spus, Gheorghita al nostru a cam trecut pe la toate partidele, absolut din intamplare acum isi spune liberal, pentru ca el a fost si taranist, si pesedist, si democrat, si conservator. Oamenii spun ca numai la UDMR n-a fost, dar inca nu-i tarziu. Am reusit sa intram in posesia gandurilor pe care le emana mintea incetosata de alcool a viceprimarului< “Rau am facut c-am baut! Vad la dublu si mi-e greu… Cand colegii m-au vazut, s-au amuzat si… aoleuu, am dorit sa plec cumva, dar vad dublu-n calea mea!”.

P.S. Daca Gheorghe Hotea ar fi fost la prima “abatere” de acest gen, va asiguram ca am fi trecut cu vederea ca este viceprimar, ca se afla in timpul serviciului si alte chestiuni ce deriva de aici. Dar, cum omul este un adevarat profesionist in domeniu, zau ca nu am putut trece peste acest episod. Care nu mai este amuzant, ci de-a dreptul periculos pentru comunitatea din Ocna Sugatag.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns