Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal masculin. Liga Nationala – Vineri, la Digi Sport se joaca derby-ul suferintei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, cu incepere de la ora 20, in sala “Lucian Grigorescu” din capitala se va disputa, in devans, partida dintre Steaua Bucuresti si HC Minaur Baia Mare, din cadrul etapei a 18-a. Cele doua grupari, care in urma cu multi ani se luptau pentru castigarea titlului, in meciul de astazi se lupta pentru evitarea retrogradarii. Inaintea acestui joc, cele doua echipe sunt pe locurile 11, Minaur cu 9 puncte, si 12, Steaua cu un punct mai putin. Doar daca astazi Minaur invinge, poate sa termine in fata Stelei. Singura sansa a baimarenilor sa ramana in Liga Nationala este ca Politehnica Timisoara (un alt club marcant) sa aiba un parcurs mai rau.

In etapa trecuta, Minaur a pierdut fara drept de apel, pe teren propriu, partida cu HCM Constanta, 30-42, in timp ce militarii au pierdut greu in deplasare la HC Odorhei, 25-26.

Loturile celor doua echipe

Minaur< Vasile Viman, Alin Ilii, Marius Bistrian – Alexandru Asoltanei, Florin Baican, Andrei Buciuman, Dragos Bursuc, Flavius Campan, Raul Fotonea, Ioan Gherasim, Ionut Juverdean, Radu Pertea, Andrei Popescu, Valentin Popescu, Vlad Rogoz, Andrei Santeiu, Paul Sas, Marius Vasile. Antrenori< Florin Mironescu si Ioan Belu.

Steaua< Stefan Laufceac, Adrian Tenghea, Alexandru Petre – Stefan Birtalan, Pierre Casanova, Tarek Chukira, Andrei Cian, Didi Hrimiuc, Mirko Marceta, Marian Rapciuga, Ionut Saulescu, Bogdan Vancea, Adrian Vasile, Narcis Zamfir. Antrenor< Niculae Munteanu si Ovidiu Mihaila

Programul etapei

Bucovina Suceava – Dinamo Brasov (sambata, ora 11)

Pandurii Tg. Jiu – “U” Transilvania Cluj (vineri, ora 17.15 – Digi Sport)

CSM Oradea – HC Odorhei (sambata, ora 18)

Steaua Bucuresti – HC Minaur Baia Mare (vineri, ora 20 – Digi Sport)

Arbitri< State / Pavel (Buzau)

HCM Constanta – Poli Timisoara (sambata, ora 11)

CSM Bucuresti – CSM Satu Mare (duminica, ora 11)

UCM Resita – Stiinta Bacau (sambata, ora 13 – Digi Sport)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns