Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Taranistii continua drumul spre reconciliere prin cearta

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Grupul Siman contesta calitatea de membru PNTCD a lui Lucian Morar

Taranistii maramureseni actioneaza dupa modelul “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”. Daca zilele trecute Lucian Morar s-a prezentat la sedinta taranistilor stransi in jurul lui Gheorghe Siman, joi, tabara adversa a platit cu aceeasi moneda. Lucian Morar, presedintele interimar al organizatiei judetene a PNTCD, a convocat o sedinta a Comitetului de initiativa pentru a discuta despre organizarea Conferintei Judetene a partidului, insa la dezbateri s-a prezentat si un membru al grupului Siman. Este vorba de Valentin Pacurar, vicepresedinte al PNTCD. Acesta s-a prezentat la dezbateri pentru a contesta calitatea de presedinte interimar a lui Morar. Ca argument a fost invocat faptul ca Morar nu si-a achitat cotizatia de membru al partidului.

“Imi asum acest scandal pentru ca atatia ani am fost macinati de situatii pe care trebuie sa le uitam. Nu vreau sa stam in fata cu trecutul si cu certuri interminabile, ci cu viitorul. Avem dorinta si sansa de a reorganiza partidul, de a venit in fata oamenilor cu un mesaj nou, cu oameni noi, de a reveni in prim-planul vietii politice”, a declarat Morar. Gestul lui Pacurar a fost contestat de alesii locali ai PNTCD care erau prezenti in sala. Acestia i-au reprosat lui Pacurar ca aripa Siman reprezinta un grup de manechini care nu au facut nimic pentru partid in ultima vreme, iar in alegeri nu au fost in stare sa intocmeasca liste cu candidati din partea PNTCD. Mai mult decat atat, unul dintre consilieri i-a catalogat ca fiind  “comunisti daltonisti”.

“Problema este ca grupul ii contesta si pe alesii locali pusi de ei pe liste, nu numai pe mine, pe Pavelescu sau pe alti lideri. Am incercat sa purtam discutii pentru impacare si sper sa ajungem la un numitor comun, dupa cearta sa reusim sa clarificam lucrurile”, a declarat Morar.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Agricultura traieste!

Asculta acest articol Fermierii maramureseni au primit subventii de 60 milioane de euro [slideshow id=7106] Agentia de Plati si Interventie