Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Uzina UAC de la Dumbravita

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dumbravita e o comuna oarecum limitrofa cu Baia Mare. Zona rurala are insa cutume greu de spart. Cred ca si manipularea la nivel comunitar e la indemana oricui. Zvonul produce aproape instantaneu reactii in oamenii simpli. Cam asa se perpetueaza segmentul emotional si in jurul uzinei Universal Alloy Corporation, o investitie cu capital american. Multe legaturi comunicationale ce tin de aceasta investitie si comunitate trebuie sa se desfasoare la vedere. Fara secrete. Pe principiul bunei vecinatati.

Am stat de vorba cu dl. John C. Ball, managerul general al companiei. Dincolo de investitie si de bunele intentii, americanii isi doresc sa fie acceptati de comunitatea din Dumbravita. De fapt scriu despre capital american adus in Maramures si evident despre suspiciunile pe care o astfel de intreprindere le genereaza in mediul rural.

Vectorul de comunicare al celor de la UAC trebuie sa aiba in vedere deplina transparenta, in asa fel incat comunitatea sa stie pas cu pas despre ce e vorba.

Managerul general al corporatiei e dispus sa deschida (inclusiv) portile uzinei inspre comunitate. Pana atunci noi vom incerca sa aplicam dreapta masura in prezentarea acestei importante investitii din judet si acolo unde exista semn de intrebare le vom puncta in drumul spre adevar, pe calea dialogului.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns