Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Primarul de Baia Mare are de pus in practica o politica in folosul cetatenilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Interviu cu Mircea Man, presedintele PDL Maramures

[slideshow id=6266]

Marian Ilea: Domnule Mircea Man, poste patru saptamani, in Baia Mare au loc alegeri partiale. PDL vine in fata electoratului cu un candidat propriu? Sau v-ati gandit la un import dinspre un candidat independent?

Mircea Man, presedinte PDL Maramures: PDL este un partid puternic. Un partid care guverneaza Romania in aceasta perioada foarte dificila pentru romani. Pe acest fond, PDL si-a asumat si isi asuma costurile guvernarii. In Baia Mare, fotoliul de primar ales este neocupat de peste un an. Nu e vina Guvernului ca nu s-au desfasurat alegeri. In momentul in care legal conditiile au fost indeplinite, Guvernul a demarat procesul de derulare a alegerilor. Baimarenii au nevoie de un primar al lor, cunoscator in profunzime al problemelor comunitatii, apt sa rezolve multe dintre greutatile care apaa pe umerii baimarenilor. PDL Maramures intra in aceasta competitie electorala cu un candidat propriu, asa cum e firesc. Un partid puternic scoate inspre baimareni un candidat la fotoliul de primar si pe parcursul a patru saptamani va prezenta solutiile viabile de care comunitatea baimareana are nevoie.

Marian Ilea: E adevarat ca purtati ca partid pe umeri costurile guvernarii, dar in Baia Mare competitia va tine si de partid, si de candidat. E un soi de impletire a votului de partid cu cel uninominal. Care este numele candidatului la fotoliul de primar in Baia Mare pe care PDL il propune baimarenilor?

Mircea Man: PDL Baia Mare a analizat cu realism aceasta lupta electorala. Numele cu care iesim in competitie este cel al doamnei MARIANA POP, care e si presedinte al PDL Baia Mare. Ii asigur pe cetatenii Baii Mari ca doamna MARIANA POP vine ca primar al acestei comunitati cu seriozitate si cu solutii reale. Va fi un an in care prin continuitate si prin noi programe guvernamentale si europene cetatenii baimareni vor simti ca in orasul lor se schimba in bine multe lucruri. Tocmai pentru ca e mult de muncit in orasul nostru, PDL a demarat cu seriozitate procesul electoral baimarean.

DOAMNA MARIANA POP E SOLUTIA REALISTA DE CARE BAIMARENII AU NEVOIE!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns