Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Politistii serviciilor rutiere din judet au monitorizat traficul in week-end-ul Floriilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conducatorii auto care s-au simtit “bine”, in duminica Floriilor au ajuns pietoni. Chiar daca a fost zi de sarbatoare, rutieristii au facut mai multe filtre in trafic pentru a depista vitezomanii dar si pe soferii care au petrecut peste masura legala.

La Sapanta au fost aplicate mai multe sanctiuni la regimul circulatiei dar si privind transportul ilegal de material lemnos. Astfel, au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 3.000 de lei si a fost ridicata in vederea confiscarii cantitatea de 20 de  metri cub, material lemnos. Nici la Borsa nu a fost liniste. Un sofer, de 35 de ani, a fost prins in trafic cu inmatricularea provizorie expirata inca din luna ianuarie. La Baia Sprie, politistii au depistat in trafic un conducator auto, care circula pe drumurile publice la volanul unui autoturism, cu o imbibatie alcoolica mult peste limita legala. :oferului i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei si i s-a suspendat permisul. Tot pentru consum exagerat de bauturi alcoolice la volan va raspunde si un tanar, de 24 de ani, din Sighetu Marmatiei. Acesta a intrat cu autoturismul in gardul unui imobil din Sighetu Marmatiei. Politistii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca cel in cauza consumase alcool in cantitate insemnata, conform rezultatului aparatului alcooltest.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Alexandra Denisa Zaha

Asculta acest articol [slideshow id=1050] Alex, pentru ca asa este alintata de cei ce o iubesc, este mandria lui Flaviu

Sigla Informatia Zilei

Siguranta cetateneasca

Asculta acest articol Jandarmii maramureseni vor asigura ordinea si siguranta publica duminica, 7 august, la manifestarile dedicate Zilei Comunei Bistra,