Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sansa pentru softisti: o firma croata cauta parteneri pentru dezvoltarea unei aplicatii software

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O companie din Croatia a dezvoltat o aplicatie software pentru strategii de marketing si de vanzari  bazata pe modele logice si matematice cu celule financiare complexe in domeniul turismului si al furnizarii de servicii (restaurante, hoteluri, pensiuni etc.). Compania cauta parteneri pentru continuarea dezvoltarii produsului.

Se cauta parteneri comerciali in domeniul horticol

O companie din Ungaria, cu activitate in domeniul horticulturii, cauta parteneri comerciali din Romania. Firma este interesata de o colaborare pe termen lung cu distribuitori sau centre de procesare. Compania maghiara poate deveni, de asemenea, distribuitor al companiei romanesti pe piata din Ungaria. Compania cauta si ofera servicii de transport.

Oportunitati de afaceri cu parteneri germani

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord Vest anunta oportunitati de afaceri si cu parteneri germani.  O companie germana, specializata in producerea de motoare pentru fabricarea foilor de metal, cauta subcontractori sau parteneri din Europa de Est. Pentru a afla detalii despre propunerile de parteneriate sau transferul de tehnologie, puteti accesa bisnet-transilvania.ro.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns