Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locuitorii din Ferneziu se asteapta la doua tururi de scrutin

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6427]

Baimarenii din cartierul Ferneziu viseaza la un nou primar, insa sunt convinsi ca acesta va veni doar dupa al doilea tur de scrutin. Cei mai multi dintre cei intrebati sustin ca doi dintre candidati au sanse sa intre in al doilea tur. Indiferent care va ajunge primar, insa, trebuie sa stie ca localnicii din Ferneziu au asteptari foarte mari de la el, respectiv sa-i scape de tigani si de mizerie. In mod surprinzator, ei ii cunosc foarte bine pe candidatii la fotoliul de primar si au deja formata o imagine despre fiecare in parte. Cu toate acestea, sunt prea putin optimisti in legatura cu realizarea promisiunilor facute pana acum.

Cei din Ferneziu abia asteapta sa aiba un nou primar si au asteptari foarte mari de la cel care va prelua fraiele municipiului.  Dar, oricare ar fi alesul, ei asteapta de la acesta sa-i scape de haosul care domneste acum in cartier.

Un altul isi doreste un post de politie in cartier si un club pentru pensionari. Dar pe de alta parte, spune ca e satul de promisiuni. “Stiti cum e, multi au promis de toate, dar ar trebui sa si faca”, spune o alta femeie, intrata si ea in discutie. “Eu i-am tot auzit pe toti, dar nu cred in ei. Unul singur merita sa vina dupa Anghel”, a spus un altul, aratand cu mana inspre un afis electoral de pe un stalp de electricitate.

“Pe toate drumurile lipsesc capacele de canal. Cosurile de gunoi, statia de autobuz, le-au distrus. Tot ce prind la mana distrug. Oricine ar fi primar, ar trebui sa rezolve problema cu tiganii”, spune Gheorghe Ilut.  Inainte de revolutie erau trei familii de tigani aici, dar nu aveam probleme din cauza lor. Erau civilizati. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp”,  se intreaba el retoric.

Contrar asteptarilor, oamenii stiu foarte bine cine sunt candidatii si cine sunt cei cu sanse la fotoliul de primar. Cei mai multi  sunt convinsi ca vom avea parte si de al doilea tur de scrutin, iar doi dintre candidati sunt nominalizati ca avand sansele cele mai mari sa se bata aici. Ei ii amintesc pe Mircea Dolha si pe Catalin Chereches.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns