Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Taranistii se pregatesc de alegeri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conferinta judeteana PNTCD ar putea pune capat disputelor interne. Aceasta va fi organizata in 21 mai. Taranistii au inceput pregatirile pentru organizarea reuniunii la care vor participa peste 300 de delegati din judet.

“La aceasta conferinta va fi aleasa noua conducerea a PNTCD, precum si un nou birou judetean si comitetul judetean de coordonare. Pot sa candideze toti cei care doresc, iar dupa data de 21 mai contestarea liderilor sau nerecunoasterea lor nu mai este de niciun folos. Cine va fi ales presedinte acela va fi recunoscut de fiecare taranist”, a declarat Lucian Morar, presedintele interimar al PNTCD Maramures.

In baza unui document semnat de Aurelian Pavelescu, Morar a fost desemnat sa se ocupe de organizarea Conferintei Judetene a partidului.

“Noua conducere a formatiunii care va fi aleasa in 21 mai are misiunea  de a aduce PNTCD in primul plan al vietii politice din judet, astfel incât la alegerile din 2012 sa obtinem un procent care sa ne permita sa accedem in Consiliul Judetean, in Consiliul Local Baia Mare, dar si in alte consilii ale oraselor si comunelor, sa avem cât mai multi primari, viceprimari si consilieri”, a declarat Morar. Acesta este optimist in ceea ce priveste unificarea gruparilor de taranisti in care s-a scindat organizatia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns