Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbal feminin – HCM Baia Mare intalneste joi Oltchim in Cupa Romaniei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In perioada 19-21 mai, in Bacau are loc Cupa Romaniei la handbal feminin. O competitie la care participa primele opt echipe clasate in clasamentul Ligii Nationale. Castigatoarea trofeului va reprezenta Romania in Cupa Cupelor.

Dupa ce a terminat pe locul 8 in campionat, HCM Baia Mare va evolua in cupe. Totusi, sansele de a castiga aceasta competitie sunt destul de mici, deoarece baimarencele intalnesc campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea, care in acest sezon a terminat campionatul pe locul 1.

Cele doua echipe s-au intalnit si la sfarsitul saptamanii trecute, in ultima etapa a Ligii Nationale, meci in care valcencele s-au impus pe teren propriu cu scorul 45-26 (21-10).

Baimarencele au terminat astfel pe locul 8 in clasament si intalnesc in cupa echipa de pe locul 1, Oltchim.

Meciul are loc joi, cu incepere de la ora 20, in Sala Polivalenta din Bacau.

De asemenea, in perioada 20-21 mai, are loc turneul de promovare in Liga Nationala de handbal feminin. La turneu vor participa echipele< CSM Ploiesti, SC Muresul Targu Mures, Stiinta Bacau si National Ramnicu Valcea. Echipele vor avea fiecare cate un meci direct, iar primele doua clasate vor promova in Liga Nationala.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

La multi ani, Carmen!

Asculta acest articol Carmen Ana Buceschi este cea mai experimentata jucatoare din lotul echipei HCM. Astazi implineste o frumoasa varsta,