Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baimarenii Cristi Bud si Paul Batin parasesc CFR Cluj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Jorge Costa a fost prezentat oficial zilele trecute ca noul antrenor al CFR-ului. Odata cu venirea acestuia, presedintele clubului, Iuliu Muresean, a anuntat si jucatorii care vor parasi formatia din Gruia in aceasta vara. De asemenea, Muresan a confirmat si venirea a trei noi fotbalisti.

De la CFR vor pleca in acesta vara sapte jucatori. Este vorba despre portarii Stancioiu si Amadio,  Piccolo, Veloso, Emil Dica, precum si baimarenii Cristi Bud si Paul Batin. De asemenea, Jorge Costa a anuntat ca alti doi jucatori ar putea parasi echipa. Printre numele vehiculate este si cel al portarului Nuno Claro.

De asemenea, presedintele clubului a confirmat numele a trei trei jucatori transferati de CFR< Sougou, Renan si Lionn.

Ultimul jucator care ar putea ajunge in Gruia este brazilianul Weldon. Dupa ce a refuzat ultima propunere de prelungire a contractului cu Benfica, atacantul a recunoscut ca are variante sa-si continue cariera in estul Europei.

Muresan a mai declarat ca in Gruia va mai veni si un jucator roman. Surse din interiorul clubului spun ca este vorba despre jucatorul rapidist Costin Lazar.

“Majoritatea jucatorilor m-au dezamagit. Unii si-au luat doar banii si nu le-a pasat. Costa mi-a zis ca alti doi jucatori ar putea pleca”, a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns