Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

E moda sfaturilor pentru un primar cu un mandat scurt in Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

E o evidenta ca noul primar al Baii Mari – ales cu 51,66% din primul tur – s-a apucat de treaba. Exista un orizont de asteptare in ce-l priveste. Multi asteapta cu bucurie si chiar cu nerabdare ca primarul ales Catalin Chereches sa-si franga gatul.

Cred ca e paguboasa o astfel de perceptie. Orasul are nevoie de fapte utile si nu de barfe (inutile de altfel).

Asa ca din acest colt de pagina o sa scriem o poveste simpla (cat un ultim sfat inspre acest primar) si poate utila in urmatoarele luni, cand in Baia Mare ar trebui sa se porneasca< investitii si cand mandria de a fi baimarean ar trebui sa capete contur.

A fost odata intr-un sat maramuresean o familie saraca. Nu avea familia aia ce pune pe masa. Si avea un copil. Tatal si-a dus odrasla intr-o toamna tarzie la furat cartofi< “Sa te uiti in stanga si-n dreapta, inainte si inapoi, copile, sa nu ne prinda careva pana pun in saci cartofii”, a spus tatal catre copil.

Si cand treaba s-a terminat si cand cei doi au ajuns acasa cu hrana pentru toata iarna asigurata, copilul i-a spus tatalui< “Bine, m-am uitat in stanga si-n dreapta, am privit inainte si-napoi si n-a venit nimeni, nu ne-a prins nimeni, dar tata eu doresc sa privesc si-n sus. Lucrul asta nu mi-ai spus sa-l fac si cred ca e cel mai important”.

Cam asa ar suna SFATUL pe care-l dau inspre primar. El vine din povestea de mai sus.

E bine sa te uiti in stanga si-n dreapta, inainte si-napoi, dar util si de folos e intotdeauna sa te uiti si-n sus, altfel te alegi cu un sac de cartofi si cu hrana asigurata pentru o iarna. Pentru un mandat scurt de primar ales e mult prea putin. Atat!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Anunturi de la AJF Maramures

Asculta acest articol – AJF Maramures, prin Comisia Tehnica de Antrenori, organizeaza un nou curs de instructori sportivi fotbal “UEFA