Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

S-a facut dreptate: Sanitas a castigat in instanta drepturile angajatilor Spitalului Cavnic

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sanitas Maramures a reusit sa castige in instanta acordarea primelor de stabilitate, dar si a unor sporuri care nu s-au acordat angajatilor Spitalului din Cavnic. Fiecare angajat are de primit intre 1.500 si 2.000 de lei. Conform legii, aceste creante se vor achita din 2012 pe o perioada de trei ani.

“Este vorba de aproximativ 200.000 de lei. O suma deloc de neglijat pentru o unitate spitaliceasca, dar care trebuie achitata avand in vedere ca am castigat acest drept in instanta. Am mai avut pe rol si recuperarea celor 25% din iulie-decembrie 2010. Procent care le-a fost taiat angajatilor din sanatate. Insa verdictul nu a fost in favoarea noastra”, sustine Mircea Ciocan, presedinte Sanitas Maramures.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Cavnic sustine insa ca, in vremurile pe care le traim, nu crede ca va reusi sa scape de aceste datorii.

“In momentul de fata se merge pe acte aditionale si nu s-a incheiat niciun contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Se strange cureaua din ce in ce mai tare. Suma castigata in instanta reprezinta fondul de salarii pe o perioada de o luna”, a punctat dr. Valeriu Radu Cioc.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns