Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PDL il avertizeaza pe Vlasin: ori demisioneaza, ori va fi exclus

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ite incalcite in PDL Baia Mare, dupa ce consilierul local Vasile Vlasin a anuntat ca se retrage din administratie, iar apoi s-a razgandit.

Cu toate ca, in prag de alegeri partiale, consilierul le-a spus colegilor ca este ultima sedinta la care participa. Le-a spuns consilierilor la revedere, a anuntat ca nu va mai participa la sedintele de consiliu, aratand ca spera sa fie ales primar la scrutinul din 8 mai. La numai cateva zile dupa anuntul retragerii din Consiliul Local, Vlasin s-a prezentat la o sedinta extraordinatra motivandS “Am anuntat ca nu mai particip la sedintele ordinare, dar voi nu ati fost atenti”. Dupa alegerile locale, Gheorghe Marian, secretarul general al PDL Maramures, a declarat ca postul de consilier local a fost vacantat, iar locul lui Vlasin in Consiliul Local va fi luat de presedinte organizatiei de femei, Dinuca Selejan. In contradictie cu acestea, Vlasin sustine ca se considera consilier local.

“Nu am demisionat din PDL, pentru ca nu mi-a gresit cu nimic. Inainte de alegeri am anuntat ca plec din Consiliul Local pentru ca urma sa devin primar. Am pus mandatul meu la dispozitia PDL, iar conducerea partidului urmeaza sa decida ce va face cu el. Nu cred ca e o prioritate pentru PDL acest subiect pentru ca urmeaza alegerile pentru postul de deputat ramas vacant in Colegiul 2”, a declarat Vlasin.

In schimb, reprezentantii PDL Maramures sustin ca Vlasin are doua varianteS ori demisioneaza, ori va fi exclus din organizatia municipala. Situatia va fi analizata in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent al PDL Baia Mare, din aceasta saptamana.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Simptomele alegerilor

Asculta acest articol Alegerile din colegiul bucurestean au atras atenţia prin caracterul lor simptomatic. Alegerile de ieri au semanat foarte