Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Banii de la APIA, cheltuiti pe placul tuturor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6559]

Primaria Grosi a gasit solutia de a cheltui banii proveniti din subventiile in agricultura. Dupa ce, in urma cu aproximativ o luna, un mare scandal a avut loc in Consiliul Local privind sumele primite in acest mod, ieri, consilierii au gasit cum si mai ales unde sa aloce aceste fonduri.

Aproape 103.000 lei au intrat in vistieria Primariei Grosi din subventiile in agricultura, bani pe care, pana de curand, alesii locali nu au stiut cum sa-i foloseasca. In sedinta Consiliului Local de ieri, acestia au decis sa-i aloce pentru intretinerea suprafetelor de pasunat. Mai mult, alesii locali au descoperit si suprafetele de pasune pentru care nu mai existau acte pana de curand, iar consilierul local Sorin Gaje spunea ca “au disparut fara urma”. Astfel, suma de 102.997 de lei a fost impartita proportional cu suprafata pasunilor, iar banii vor fi folositi la intretinerea si curatarea pasunilor. Comuna Grosi detine 156 de hectare de pasune, Satulung de Jos are 190 de hectare, Ocolis – 50, iar Satu Nou de Sus – 48 de hectare.

Reamintim ca in comuna Grosi a avut loc recent un protest inedit in care crescatorii de animale si-au dus oile la pascut… in curtea primariei, nemultumiti de faptul ca primaria instraineaza suprafete de pasuni fara a asigura altele in loc, iar banii proveniti din subventii sunt cheltuiti fara stirea nimanui.

Pentru prima data, in Consiliul Local Grosi nu a fost scandal. Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Disputa in USL pe candidaturi

Asculta acest articol Cu cateva luni inaintea demararii sondajelor interne pentru stabilirea candidatiilor la primarii si Consilii Judetene, liberalii si