Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mircea Man prezinta raportul de activitate pe ultimii trei ani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Intr-o zi de dare de seama a felului in care s-au derulat treburile judetului – Mircea Man a scos pe piata o carte a investitiilor derulate ori in curs de derulare si a felului in care activitatea Consiliului Judetean unde este presedinte a muncit pentru cetateni.

O astfel de aparitie relativ editoriala e necesara intr-un peisaj in care Mircea Man e acuzat ca nu a facut nimic sau aproape nimic.

Momentul ales de Mircea pentru a-si prezenta raportul de activitate tine de lansarea unei viitoare candidaturi, tot la presedintia Consiliului Judetean fie in actuala conjunctura administrativ teritoriala, fie in cea regionala.

Acuzat de primarii PDL ca nu i-a sprijinit suficient si ca pesedistii ori penelistii au beneficiat de prea multa atentie, presedintele Consiliului Judetean explica fara patima ca maramuresenii sunt la fel, indiferent de culoarea lor politica la un moment dat si ca nevoile acestora trebuie rezolvate chiar daca au un primar pesedist ori penelist.

E o viziune coerenta si tine de civilitate politica, dar ea devine anacronica intr-o lume haotica a politicii romanesti. PDL-ul ar fi trebuit sa beneficieze de sprijin maxim pe la primariile portocalii in detrimentul celorlalte primarii din judet. Man face parte din aripa PDL-ului ce practica arta dialogului si nu din aripa dura ce vede doar democrat-liberalii in peisaj.

Cat de fericita este aceasta reteta politica vom afla anul viitor. Pana atunci e de analizat fila cu fila raportul de activitate al presedintelui Consiliului Judetean pentru a vedea ce s-a facut si ce nu s-a facut coerent in judet in ultimii trei ani. Sentimentul pe care-l au maramuresenii in marea lor majoritate e ca nu s-a facut nimic sau aproape nimic in acesti ani in care e presedinte de Consiliul Judetean Mircea Man (PD-L).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns