Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii s-au intrecut in probe de indemanare si in cunostinte pompieristice

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Etapa judeteana a concursului tehnico-aplicativ pentru elevi “Prietenii pompierilor” s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute. Competitia a fost organizata de Inspectoratul Scolar Maramures si sprijinita de ISU “Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures.

Concursul s-a derulat pe trei categorii< mixta, baieti si fete. La start s-au aliniat patru echipaje mixte, trei echipaje de baieti si un echipaj de fete, de la scolile generale din judet.

Concurentii au parcurs trei probe< teoretica, pista de indemanare peste obstacole si stafeta de 400 de metri cu obstacole. Lupta a fost foarte stransa atat fetele, cat si baietii dand dovada de multa ambitie si spirit de lupta. La final, pe primul loc s-au clasat astfel, ecipe mixte<  Scoala Generala cu clasele I-VIII “P. Dulfu” din Baia Mare, echipe baieti< Scoala Generala cu clasele I-VIII “Vasile Lucaciu” din Sisesti, iar la echipe fete Scoala Generala cu clasele I-VIII “Avram Iancu” din Baia Mare. Diploma de fair-play s-a acordat echipajului de la Scoala Generala cu clasele I-VIII “D. Cantemir” din Baia Mare. Copiii au fost rasplatiti cu diplome, cupe, premii si dulciuri.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns