Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Verificarea averilor “patronilor saraci” va fi controlata de la Bucuresti

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Patronii saraci cu averi mari vor fi luati la puricat. Declaratia nu este noua, dar acum Guvernul este decis sa treaca la treaba. Aceasta, in timp ce oamenii de afaceri cred ca este vorba de o mascarada ieftina. Vor fi verificate persoanele ale caror venituri reale depasesc cu 50.000 de lei sumele declarate sau daca diferenta dintre ele este de peste 10%.

Directia de Verificari Fiscale este un departament nou infiintat in cadrul Fiscului. Teodor Luputi, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Maramures, a declarat ca verificarea averilor patronilor maramureseni nu se va face de institutia pe care o conduce.

“Directia de Verificari Fiscale este in subordinea presedintelui ANAF. Trebuie sa vedem atributiile si modul de colaborare. Nu noi suntem veriga importanta, sunt si alte institutii ale statului de la care se vor lua date”, a adaugat interlocutorul.

Nu vor fi vizati de acest tip de control profesorii, medicii, functionarii obisnuiti si patronii firmelor falimentare, dar care se plimba cu masini Mercedes, dupa cum a afirmat premierul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns