Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Copil lovit pe trecerea de pietoni de un sofer grabit

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un elev de 9 ani a fost lovit pe o trecere de pietoni din Baia Mare. Soferul autoturismului se angajase intr-o depasire neregulamentara si nu a reusit sa ocoleasca baiatul. Copilul, care era insotit de invatatoare, a scapat ca prin urechile acului.

Ionel S., de 37 de ani, din Baia Mare, conducea autoturismul, proprietate personala, pe strada Progresului, venind dinspre strada Vasile Alecsandri.

La trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata cu indicator, din dreptul Scolii “Lucian Blaga”, conducatorul auto a efectuat o manevra de depasire neregulamentara a mai multor autoturisme care erau oprite pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii. Depasind autoturismele, a intrat pe trecerea de pietoni si a accidentat un baietel de 9 ani, elev la Scoala “Lucian Blaga” din Baia Mare, angajat in traversarea strazii din partea dreapta, pe trecerea de pietoni, fiind insotit si de invatatoarea sa. Cei prezenti au solicitat interventia medicilor si a politistilor. La fata locului a ajuns si o echipa de criminalisti, care au adunat dovezi pentru stabili cu exactitate cauzele in care s-a produs evenimentul rutier. Intre timp, baietelul a primit primele ingrijiri medicale, dupa care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare. Specialistii de aici au considerat ca nu este necesara internarea copilului, leziunile fiind minore. “In momentul producerii accidentului, soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii vor stabili care sunt masurile legale ce se impun in acest caz”, a declarat comisar Gabriela Liahovici, purtatorul de cuvant de la Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Maramures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns