Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

In meciul de retragere al lui Ronaldo, Romania a fost invinsa de Brazilia cu 1-0

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, miercuri dimineata, la Sao Paulo, cu scorul de 1-0, de selectionata Braziliei, intr-un meci amical disputat la Sao Paulo, in care atacantul Ronaldo s-a retras din nationala braziliana. In meciul de pe stadionul Pacambeu din Sao Paulo, Ronaldo s-a retras din activitate, el intrand in teren in minutul 30 si fiind inlocuit la pauza, cand a primit ovatii din partea publicului.

Fred a marcat unicul gol al meciului

In minutul 21 al meciului, Fred a marcat cu un sut din careu. Revenit dupa patru ani la nationala, Fred nu avea decât 30 de minute la dispozitie sa-l convinga pe Mano Menezes ca merita sa ramâna intre cei 22 pentru Copa America si a reusit golul meciului. Dupa o jumatate de ora, Ronaldo intra in locul sau.

Ronaldo, in forma mare

Cu multe kilograme in plus, Ronaldo nu a facut figuratie. S-a demarcat, a pasat, s-a dovedit chiar si altruist, desi putea sa continue el unele faze si a ajuns de trei ori fata in fata cu Tatarusanu (36, 40 si 41). Portarul Romaniei nu a tinut cont de scrisoarea deschisa a suporterilor brazilieni si nu l-a lasat sa dea gol. L-a blocat la doua dintre suturi, iar al treilea nu a prins cadrul portii.

“Iertati-ma ca nu am marcat, multumesc pentru dragostea voastra”

Atacantul Ronaldo le-a cerut iertare suporterilor ca nu a marcat in meciul sau de retragere, cu Romania, castigat de Brazilia, scor 1-0, prin golul inscris de Fred, si le-a multumit fanilor pentru dragostea oferita.

Ronaldo a intrat in teren in minutul 30, a avut trei sanse de a marca si a fost inlocuit la pauza, cand a fost omagiat de fanii aflati pe stadionul Pacambeu din Sao Paulo.

“Sunteti minunati. Iertati-ma ca nu am inscris in ultimul meu meci, in ultimele mele 15 minute. Nu pot decat sa va multumesc pentru sprijinul si dragostea pe care poporul brazilian mi le-a oferit de-a lungul acestor ani”, a declarat Ronaldo in fata fanilor.

Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia, si-a anuntat retragerea din activitate la mijlocul lunii februarie, acesta fiind ultimul sau meci pentru nationala braziliana.

Repriza secunda a fost mai echilibrata, deciziile luate de Iovan asezand mai bine echipa pe teren. Am urcat mai greu spre poarta lui Victor, dar nici brazilienii n-au mai parut la fel de periculosi. Totusi, Nilmar (63) si, mai ales, Neymar (64) puteau mari avantajul, de fiecare data Tatarusanu opunindu-se admirabil. Brazilianul din poarta braziliei i-a luat de pe cap mingea lui Alexe (74), iar la torpila lui Torje (87) de la vreo 22 de metri, a fost nevoit sa respinga in aut.

Brazilia

Victor – Maicon, Lucio (Luizao ‘71), David Luis, Andre Santos – Elias, Sandro (Lucas ‘60), Fred (Ronaldo ‘30, Nilmar ‘45) – Robinho (Lucas da Silva ‘66), Neymar (Thiago Neves ‘77), Fabio.

Antrenor: Mano Menezes.

Romania

Tatarusanu (Pantilimon ‘67) – Rapa, Papp, Gardos, Latovlevici – Torje, Bourceanu (Giurgiu ‘66), Muresan (Alexa ‘80), Sanmartean (Alexe ‘53) – Surdu (Tanase ‘45), Marica (Zicu ‘73).

Antrenor: Stefan Iovan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Injurii si amenintari

Asculta acest articol In localitatea Borsa a avut loc o actiune executata de reprezentantii Electrica in cooperare cu jandarmii maramureseni,