Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Din toamna se scumpeste apa

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6667]

Veste proasta pentru cetatenii deserviti de SC Vital. Din toamna, furnizorul serviciilor de apa-canal va majora tarifele. “Exista o strategie, un plan anual de evolutie a preturilor apei, parte componenta a proiectelor de investitii. Ajustarea de pret este necesara pentru finantarea imprumutului pe care urmeaza sa-l contracteze societatea Vital, astfel incat sa poata plati partea care le revine cetatenilor din localitatile deservite pentru cofinantarea proiectelor de investitii”, a afirmat Radu Micle, director Juridic Comunicare la SC Vital. El nu a mentionat procentul, dar a spus ca va fi o crestere mai mica de 10%.

Procente de crestere diferite in localitatile deservite

Radu Micle a subliniat ca procentele de majorare a tarifelor la serviciile de apa- canal vor fi diferite de la o localitate la alta.  “Plecand de la tarifele actuale se vor aplica majorari diferentiate astfel incat in 2014 va fi un pret unic la apa in toate localitatile deservite de noi. Vital asigura servicii in 55 de localitati urbane si rurale”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

EXCLUSIV FOTO: Autoturismele dintr-un cartier băimărean vandalizate azinoapte

Astăzi dimineață locuitorii din cartierul Cuza Vodă din Baia Mare s-au trezit cu autoturismele din parcări vandalizate. Și nu este vorba despre 1-2 autoturisme! Este vorba despre efectiv toate autoturismele care erau parcate în cartierul respectiv. Ba chiar cele parcate în spatele blocurilor de pe bulevardul Decebal din Baia Mare.