Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Informatia Zilei a avut dreptate: Florin Tataru PSD este candidatul USL pentru Colegiul 2 Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6817]

Social-democratii au început pregatirile pentru alegerile partiale, care vor fi organizate în aceasta vara, pentru Camera Deputatilor. Consiliului Judetean al PSD Maramures s-a reunit si a analizat toate propunerile în vederea desemnarii viitorul candidat pentru postul de deputat ramas vacant. Florin Tataru, vicepresedinte PSD Maramures, este unul dintre reprezentantii partidului luati în discutie. De asemenea, de pe lista cu posibilii candidati nu au lispti nici Anton Rohian, vicepresedinte al organizatiei judetene si Ana Moldovan, presedintele femeilor social-democrate.

In cadrul sedintei, Anton Rohia a decis sa se retraga, iar în cursa au ramas Moldovan si Tataru. Cele doua propuneri au fost supuse la vot. Votul a fost secret iar Florin Tataru a acumulat 57 de voturi, iar Ana Moldovan, 37. Nominalizarea urmeaza sa fie înaintata conducerii centrale a partidului pentru a fi validate de catre Comitetul Executiv National. Acesta se va întruni la începutul saptamanii viitoare si dupa validare. “Responsabilitatea acestei candidaturi o voi simti mai bine în urmatoarele zile. Candidez pentru a învinge” a declarat Tataru.

Discursul domnului Florin Tataru la Consiliul Judetean PSD Maramures : “Invingem PDL”

Cred ca partidul nostru si oamenii care-l alcatuiesc isi vor asuma mesajul pe care-l transmit. A invinge PDL e sinonim cu a infrange minciuna. A invinge PDL este egal cu a scoate tara din actuala mizerie economica, sociala, culturala si politica. A invinge PDL inseamna a instaura normalitatea si adevarul in Romania, pentru romani. Candidez in colegiul Baia Mare numarul 2 pentru a ajunge deputat. Candidez pentru ca prin intermediul dumneavostra sa invingem PDL. PSD-ul e un partid puternic, unit si responsabil. In alianta cu PNL, deci in cadrul USL, e forta politica unica apta sa transforme Romania intr-o tara demna. Victoria mea in alegeri va fi una politica. Ea va apartine PSD-ului si USL-ului, deopotriva, datorita dumneavoastra. Sunt un om de echipa, consider vital spiritul care ne anima in aceasta batalie electorala. Consider esential felul in care muncim impreuna. Raman recunoscator Partidului Social Democrat in care am invatat ce inseamna solidaritatea intre oameni si intre activistii de partid. Datorez multe din cele care ma anima astazi, partidului meu. Pentru a infrange raul din tara, avem multe de facut. Dar, uitandu-ma in sala, ma simt optimist. Stiu ca vom invinge.

Haideti ca, impreuna, sa dam de pamant cu ei.

Haideti sa-i eliminam de la putere.

Au facut prea mult rau. E timpul sa plece acasa.

In disperarea lor, cauta vinovati aiurea.

Aflam, astazi, prin gura lor, ca abdicarea regelui a fost un act de tradare. Daca vor cauta in istorie amprente ale esecului lor in prezent, vom afla ca de vina sunt americanii ori hunii ori turcii ori tatarii. Poate chiar cei din Grecia antica. Si vom opri pe acesti politruci ai puterii si vom salva Romania impreuna: Invingem  PDL!!!

Florin Tataru, vicepresedinte PSD Maramures

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns