Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judo – Aur si bronz pentru sportivii de la CSM

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=6870]

Zilele trecute, la Deva, a avut loc finala Campionatului National la Judo, Under 13. Au participat 356 de sportivi de la 50 de cluburi din tara. De la CSM Baia Mare au participat 9 sportivi (din 11 calificati), trei dintre ei reusind sa urce pe podium, obtinand o medalie de aur prin sportivul Kevin Klocza la categoria +55 kg (antrenor V. Salincean) si doua medalii de bronz prin Alexandra Bodnar la categoria 48 kg (antrenor V. Pop) si Alexandru Daghid la categoria 55 kg (antrenor V. Salincean).

Kevin a avut o evolutie foarte buna invingandu-si toti adversarii prin Ippon (5 meciuri), obtinand primul sau titlu national dupa doua medalii de argint si un bronz obtinute in anii anteriori. Alexandra este la a treia medalie de bronz consecutiva, a castigat 3 meciuri prin Ippon, fiind invinsa la intrarea in finala (yuko) de eterna rivala Czerlau Mercedes, de la C.S. UNIO Satu Mare. Alexandru a sustinut 5 meciuri, a castigat 4 si se afla la al doilea bronz national consecutiv. Sportiva Damaris Funeczan, care, creditata cu sanse mari la titlu la categoria 36 kg, nu a reusit decat un loc VII, pierzind doua meciuri la golden score. A castigat trei meciuri, insuficiente, insa pentru a urca pe podium.

Sportivii sectiei judo a CSM Baia Mare vor intra intr-o scurta vacanta pana la 1 august, cu exceptia celor angrenati in competitii internationale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns