Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Se inchid casieriile Electrica din patru localitati maramuresene

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Casieriile Electrica din patru localitati maramuresene vor fi inchise. Din 12 iulie se inchide casieria din Baia Sprie, trei zile mai tarziu cea din Cavnic, iar de la 1 august unitatile similare din Seini si Ulmeni, a precizat Monica :erbanescu, directorul Agentiei de Furnizare a Energiei Electrice Baia Mare.

“Electrica Furnizare Transilvania Nord, prin Agentia de Furnizare a Energiei Electrice (AFEE) Baia Mare, a decis sa-si restrânga activitatea de incasare prin intermediul casieriilor proprii, cu preluarea acestor operatiuni de catre partenerii sai. Clientii au la dispozitie in prezent o gama larga de posibilitati de achitare a facturilor prin intermediul multiplelor solutii de plata oferite de Posta Româna, bancile comerciale si serviciile PayPoint si Payzone”, a mentionat Serbanescu. Masura a fost necesara pentru reducerea cheltuielor privind utilitatile, transportul de numerar si consumabilele. Personalul din casieriile desfiintate va fi relocat in alte zone.  Monica Serbanescu a mai informat ca efectuarea platii facturilor prin intermediul tuturor acestor canale de incasare este sigura si nu se percep comisioane. “Utilizarea canalelor de plata puse la dispozitie de partenerii Electrica Furnizare Transilvania Nord prezinta o serie de avantaje importante: posibilitatea de a opta pentru orice locatie de plata aflata in apropiere, reducerea timpului alocat pentru plata facturilor, simplificarea procesului de plata”, precizeaza directorul AFEE Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Handbal masculin

Asculta acest articol Cinci jucatori ai scolii baimarene, in lotul national Selectionerul echipei nationale de handabal masculin, Vasile Stanga a