Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Startul campaniei electorale se da in 6 august

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Hotarârea de Guvern privind stabilirea datei si programul calendaristic pentru realizarea actiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile partiale, pentru functia de deputat, care vor avea loc in 21 august, in Colegiul Baia Mare II, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Conform programului, pâna cel târziu la data de 16 iulie, presedintele Tribunalului Maramures trebuie sa comunice opiniei publice data la care se va desfasura tragerea la sorti a judecatorilor care vor alcatui biroul electoral de circumscriptie. La data de 19 iulie, va fi comunicat catre biroul electoral de circumscriptie a numarului minim de semnaturi necesare pentru sustinerea candidaturilor independente, respectiv pâna cel mai târziu la aceeasi data se va aduce la cunostinta publica numarul de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente. Campania electorala incepe in data de 6 august, iar 1 august este termenul limita pentru depunerea candidaturilor la alegerile partiale pentru functia de deputat. Prefectul si presedintele Tribunalului Maramures pot intocmi, pâna la data de 3 august, listele cu persoanele care pot fi desemnate, potrivit legii, presedinti ai birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitori ai acestora. Pâna cel mai târziu la data de 6 august, prefectul Sandu Pocol va transmite aceste liste la Autoritatea Electorala Permanenta. Pâna cel târziu la data de 8 august, vor fi centralizate de catre Biroul Electoral Central numarul de candidaturi ramase definitive. Modelul buletinului de vot care va fi utilizat in aceste alegeri, va fi finalizat pâna in 13 august. Campania electorala incepe in data de 6 august si se incheie in data de 20 august, la orele 7.00. Procesul electoral al alegerilor partiale pentru functia vacanta de deputat incepe in data de 21 august, la ora 7.00, iar votarea se incheie la ora 21.00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Pensionarii, azi

Asculta acest articol Pensionarii sunt o problemă. Sunt o problemă pentru ei înşişi, sunt o problemă pentru stat. După o