Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Miros de asfalt in Baia Mare: municipalitatea investeste in reabilitarea principalelor strazi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mai multe strazi si bulevarde din municipiul Baia Mare figureaza pe lista investitiilor in infrastructura rutiera. Reprezentantii primariei sustin ca, pe langa drumurile aflate in lucru, in acest an, vor fi efectuate si alte investitii, fondurile fiind asigurate de la bugetul local, fara a atrage sume din creditul contractat de municipalitate.

In prezent se lucreaza pe strada Minerilor si urmeaza sa fie facuta receptia la lucrarea de pe str. V. Lucaciu si Bd. Unirii, iar in urmatoarele zile va incepe reabilitarea Bd. Republicii, vor fi finalizate parcarile de pe Bd. Bucuresti si se va realiza un proiect tehnic pentru amenajarea unor piste pentru biciclete.

“Exista bani suficienti in buget pentru a finaliza aceste lucrari. Avem dorinta de a gasi intelegere si seriozitate la constructori privind respectarea termenlor de executie si calitatea lucrarilor. In acest an, bugetul pentru infrastructura rutiera a fost considerabil si speram sa finalizam ce     ne-am propus”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului.

Nu a fost trecuta cu vederea nici soseaua de centura, pentru care urmeaza sa se incerce obtinerea unei finantari.

“Documentatia pe care o avem este din 2002 si va fi refacuta. In vechea documentatie, centura era cu doua benzi pe sens, insa acum am decis sa ramanem la una singura, sa refacem studiul si sa depunem proiectul in vederea obtinerii unei finantari”, a declarat Vasile Barbul, city managerul Primariei Baia Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns