Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Votul din anul 2012 va transa problema in clasa politica nationala

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cand lucrurile merg prost pentru cetateni de vina e guvernarea tarii. La noi nu e chiar asa. Daca treburile tarii schioapata, guvernantii dau vina pe popor. Ba ca e lenes. Ba ca mananca mult. Ba ca e hamesit. Parca l-am auzit si pe Ceausescu folosind astfel de propozitii inainte de a introduce alimentatia stiintifica a romanului. In acesti 21 de ani, politicienii folosesc aceleasi fraze. Aceleasi arme intoarse impotriva Tarii.

Daca 54% dintre elevi nu au luat bacalaureatul, politicienii puterii spun ca elevii sunt de vina. Si exemplele ar putea continua.

Cred ca arsenalul acesta de lupta a puterii impotriva natiunii s-a epuizat. Nimeni nu mai crede ce spun cei care conduc Romania.

E o ciudata vreme de criza politica si gestionarea ei tine de schimbari< de putere politica si de mentalitatea politicenilor in raport cu natiunea.

Daca PDL iese astazi cu demersuri optimiste inseamna ca se afla in incapacitate de a pricepe cum traiesc romanii.

Daca PDL spune ca politic caderea partidului in optiunile natiunii tine de asumarea reformei e in regula. Si-a asumat reforma. A scazut in sondaje. Nu va mai fi la putere. Si astfel (poate) va incepe in tara asta o etapa de maxima responsabilitate politica in raport cu romanii. Sau nu va incepe nimic si ne vom scufunda intr-o criza profunda inclusiv de identitate, retraind urat experienta Greciei.

Pana atunci vom mai trai siderati experimentele haotice ale Guvernului Boc. Nimeni nu poate opri fenomenul in acest moment. Se va sfarsi democratic prin vot in anul 2012.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns