Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Masina furata din Ungaria, descoperita la Sighet

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7138]

O alta descoperire a politistilor de frontiera maramureseni a lasat un sighetean fara masina, cel putin deocamdata. Oamenii legii au depistat, in Sighetu Marmatiei, un autoturism marca Mercedes despre care se stie ca a fost declarat furat in Ungaria.

Politistii de frontiera aveau unele informatii in baza carora au organizat si desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autoturisme furate, astfel ca joi, in jurul orei 18, au identificat, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, autoturismul in valoare de aproximativ 50.000 de lei, proprietatea sigheteanului Vasile B. de 21 de ani.

Dupa efectuarea cercetarilor, politistii de frontiera au confirmat informatia ca masina a fost declarata furata in Ungaria, in 2009.

Tanarul a declarat ca a cumparat masina de la Vasile U., de 28 de ani, din Bocicoiu Mare.

“In cauza, politistii de frontiera au intocmit dosar penal in care Vasile B. este cercetat pentru savarsirea infractiunii de complicitate la furt si Vasile U. pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la furt si inselaciune. Autoturismul in cauza a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures pana la finalizarea cercetarilor”, a declarat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al IJPF Maramures.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns