Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tinerii din TSD, prinsi in programul Fundatiei Friedrich Ebert Romania

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“O politica tanara – Perspective 2012”, asa se numeste training-ul la care au participat tinerii social-democrasi maramureseni. Cursurile de formare s-au desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute, fiind destinate tinerilor politicieni.

“Este vorba de un program al Fundatiei Friedrich Ebert Romania pentru tineri politicieni din organizatiile locale. Trainingul de pregatire politica a fost structurat pe trei componente de baza, care au vizat atat identitatea social-democratica, precum si relatia cu cetatenii si comunitatea, dar si mesajul politic. Este un moment optim pentru astfel de dezbateri mai ales ca alegerile partiale de cele mai multe ori gasesc echipele nepregatite. Scopul principal al training-ului este acela de a-i determina pe tineri sa inteleaga cat de importanta este munca in echipa. In plus, putem spune ca aceste cursuri au fost un exercitiu pentru alegerile din 21 august, dar si pentru cele din 2012”, a declarat Cosmin Drulea, presedinte TSD Baia Mare. La cursuri de pregatire au participat 25 de tineri din organizatiile locale TSD din Baia Mare si localitatile Colegiului Baia Mare II. Astfel de cursuri au fost organizate si in judetul Neamt. Ioana Pop, presedintele TSD Maramures, este unul dintre politicienii care au solicitat ca acest training sa fie organizat si in Maramures. “O parte dintre participanti vor fi selectati pentru o bursa de studii politice”, a subliniat Drulea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Brandul de tara (II)

Asculta acest articol Un adevarat spectacol, cuceritor prin inedit, noutate, percutie si persistenta. De aici trebuie pornit, de fapt, ori