Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Pentru anularea amicalului de lux cu Argentina, FRF solicita despagubiri de peste 2 milioane de euro

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Federatia Romana de Fotbal este hotarata sa ceara despagubiri insemnate, daca amicalul de lux cu Argentina nu se va mai disputa in 10 august, conform intelegerii cu omologii sud-americani.

Anuntul lui Mircea Sandu survine la scurt timp dupa ce Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a postat pe site-ul oficial comunicatul privind anularea amicalului cu selectionata Romaniei. Presedintele FRF declara ca  despagubirile ce vor fi solicitate federatiei sud-americane de fotbal vor depasi 2 milioane de euro.

“Am incheiat scrisoarea catre presedintele Julio Grondona cu precizarea ca ma voi adresa FIFA in cazul in care meciul nu va avea loc pentru daune substantiale, dar nu ma intereseaza asta. Se intelege ca neparticiparea unor jucatori atrage dupa sine penalitati. Daca nu mai vin, ii dau în judecata. In afara faptului ca îmi dau banii înapoi cei de la World XI, ei au contract cu federatia argentiniana si vedem ce va judeca Comisia de Disciplina a FIFA si apoi TAS-ul în mod cert, pentru ca asa scrie în clauzele finale de litigii. Eu le voi cere multi bani, în mod cert. Nu stiu ce se va decide. Doua milioane de euro? Mai puneti peste… Eu nu pot sa-mi bat joc de oamenii astia. România traieste într-o stare emotionala de ceva timp ca vine Argentina, vine Messi. Starea asta de emotii a unui om nu i-o poti cumpara”, conchide Mircea Sandu.

FRF a platit doua din cele trei rate pentru indemnizatia echipei nationale a Argentinei, una la 12 ianuarie si alta la 1 aprilie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Rolul unui accesoriu

Asculta acest articol La noi, “in micul meu satuc uitat de lume”, care a fost revendicat de vreo trei judete,