Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Banca Comerciala Feroviara a deschis o sucursala in Baia Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

[slideshow id=7213]

In prezenta autoritatilor judetene si locale, a oamenilor de afaceri si reprezentanti ai unitatii, Banca Comerciala Feroviara a deschis vineri, 29 iulie, o sucursala in Baia Mare, directorul acesteia fiind Sorinela Bancos. Unitatea bancara este situata pe Bulevardul Traian, nr. 3 si va coordona si cele doua agentii din municipiu. La evenimentul inaugural au participat prefectul Sandu Pocol, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, secretarul CJ, Dumitru Dumuta, primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches.

Petre Tulin, directorul general al Bancii Comerciale Feroviare, a descris gama produselor oferite clientilor, atat persoane fizice, cat si persoane juridice. „Asteptam sa ne calce pragul cat mai multi clienti de toate categoriile sociale. Suntem o banca accesibila si extrem de avantajoasa. Avem o gama diversificata de produse si promotii care au fost lansate atat in ceea ce priveste activitatea de creditare, cat si in privinta atragerii de noi resurse”, a spus Petre Tulin.

Noua institutie bancara, o reala oportunitate pentru dezvoltarea economica a judetului

Mircea Man a aratat ca institutia reprezinta o reala oportunitate pentru dezvoltarea economica a judetului, si nu numai. “Prin serviciile pe care le ofera, Banca Comerciala Feroviara va contribui semnificativ la dezvoltarea economica a judetului, pe de o parte. Iar pe de alta parte, ceea ce este cel mai important si de apreciat, e faptul ca produsele si serviciile de creditare sunt extrem de avantajoase, mai ales pentru clientii cu venituri mai reduse”, a subliniat Mircea Man.

Dupa ce prefectul Sandu Pocol si presedintele Mircea Man i-au inmanat directorului Petre Tulin cate o placheta, acesta, la randul sau, le-a oferit cate un exemplar al unui impresionant volum ce cuprinde descrieri si fapte ale unor personalitati marcante din Maramures, la realizarea caruia a contribuit financiar. Din respect si consideratie, Mircea Man a daruit volumul primarului Catalin Chereches, in semn de apreciere pentru tatal sau, regretatul Dorel Chereches, personalitate amintita in acest volum.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns